Eden je Siol Blogos *kreh, kreh*


Ne upam si trdit, da je to moj velik povratek v blogerske vode, ker je moja lenobna komponenta nepredvidljiva. Kaj se je spremenilo, od kje mi čas, zakaj spet blog?

  • Po dolgem času sem brez službe. “In beetween jobs”, v bistvu, elegantneje rečeno, in če slučajno kdo vpraša.
  • Papir je drag. Šit imam razporejen po blokcih, v zapiskih na tablici, na listkih, na blogih, ki jih ne uporabljam … Vemo pa, da si vsak, ki malo piše, želi nekoč izdati knjigo, zbirko kratkih zgodb, poezijo za zanamce, strto srce v obliki prostega verza. Kako? Tko ne. Rabm sistem! In doslednost. In bralce. Sej vem, da blazno rada monologiram, ampak blazno rada mam tud, da to kdo prebere.
  • Že nekaj časa ugotavljam, da je moje življenje preprosto preveč bizarno, da bi z njim zabavala zgolj moje najožje prijatelje. Govorim o katastrofalnih zmenkih s poskusi filmskega pobega, socialno nerodnih situacijah v trgovinah, osamljenih #ljubobol večerih, vinjenih napakah in podvigih, refleksijah fikcijskega življenja na realno življenje, manj ali bolj uspešnih soočenjih s kuhalnico in družinskih tragikomedijah. Pa še obsesija s kozmetičnimi izdelki se me je polotila, samo ne predstavljam si delat swatchev dan in noč, zato se te niše izogibam. Also, zadnjič sem razmišljala. kako bi naslovila svoj beauty blog, ako bi ga kdaj imela, pa je bilo tako smešno, da sem to idejo ekspresno potlačla. Bi pa seveda tudi s tem posilila morebitne čitajoče, tuttifrutti stajl.
  • Všeč mi je ta moj star blog. Dušo ma. A veste, da sem odprla novega, na novi platformi, pa nič z njem in nič z mano? :) Zadeva je obstala, žalostna, patetična, nedotaknjena. Blogos je kul. Precej pozabljen od sveta in urednikov Siola, ampak še vedno kul. Sej js grem rada proti trendom. Rebel forever.
  • Share/Bookmark

, ,

  1. Trenutno še ni komentarjev.
(ne bo objavljeno)


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !